SUG startside
 
Kalender
Uddannelse
Indmeldelse
Bestyrelsen
Links
Foto
Juniorer
Medlemsområde
 

SUG juniorafdeling

Med juniortræner Lukas Byca i spidsen, varetager juniorafdelingen træning, uddannelse og dykning for snorkeldykkere i alderen 10 til 18 år.

Træning

Snorkeldykkertræningen omfatter almindelig svømmetræning med og uden dykkerudstyr, snorkel-undervisning og prøveaflæggelse. Træningen foregår efter retningsliner fra Dansk Sportsdykker Forbund www.sportsdykker.dk og Confederation Mondiale des Activites Subaquatiques www.cmas.org og der vil være mulighed for at træne til og aflægge prøve til 1,2 eller 3 stjernede CMAS-snorkeldykkercertifikater.

Vi træner i Kildeskovshallen hver tirsdag kl. 20.00 - 21.30 fra oktober til udgangen af maj.

Fra maj til udgangen af september, dykker vi primært i Øresund, men af og til også andre steder.

Nye snorkeldykkere

Se www.s-u-g.dk under nyheder, hvor det vil være angivet hvor og hvornår vi modtager nye snorkeldykkere.

Nye snorkeldykkere skal blot medbringe badetøj og håndklæde.

Sædvanligvis mødes vi i Kildeskovshallens forhal kl. 19.50 og følges ad ned i omklædningsrummet. Hvis du ikke har deltaget før, så ring til juniortræneren og fortæl, at du vil komme, så venter han på dig.

Vi bruger ca. 1 time på svømmetræning og snorkeldykkertræning og der er derefter mulighed for ca. ½ times vandleg.

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 10 år og kunne svømme.

Udstyr

Vi bruger kun svømmefødder, maske og snorkel til langt det meste af svømmehalstræningen. I maj måned træner vi med komplet snorkeldykkerudstyr indendørs som forberedelse til udendørssæsonen.

Hvis du ønsker at fortsætte dykningen ude i havet om foråret, skal du bruge en våddragt med hætte, handsker, sokker og udendørsfinner samt en snorkeldykkervest og et blybælte.

De første gange, hvor du prøver snorkeldykning indendørs, kan du låne svømmefødder, maske og snorkel af klubben, hvis du ikke allerede har udstyret selv. Når du melder dig ind i klubben, skal du selv anskaffe svømmefødder, maske og snorkel til indendørs brug, og komplet udstyr når vi skal i havet.

Andre aktiviteter

Vi deltager hvert år i Dansk Sportsdykker Forbunds juniorlege, der omfatter konkurrencer i forskellige dykkerrelaterede svømmediscipliner, og som afholdes forskellige steder i landet en weekend i marts. Pris og vilkår annonceres separat.

Vi deltager hvert år i Dansk Sportsdykker Forbunds junior-sommerlejr i den første uge af skolesommerferien – p.t. uge 27 - hvor ca. 150 snorkeldykkere fra klubber landet over bor i teltlejr sammen i en uge og dykker og leger og hygger sig under ordnede forhold med fuld forplejning og meget højt sikkerhedsniveau. Pris og vilkår annonceres separat.

Pris

Der er mulighed for at komme og prøve tre gange uden at blive meldt ind i SUG. Hvis du efter de tre gange synes at det er noget for dig, skal du meldes ind i klubben. Det koster 350 kr. i indmeldelsesgebyr + kontingent svarende til resten af året.I december opkræves kontingent for det efterfølgende år på 1400 kr. i kontingent for juniorer om året.

Indmeldelse i SUG

Vi optager nye snorkeldykkere i perioden okt. - dec. Hvis du vil meldes ind i SUG, skal du udfylde denne tilmeldingsblanket  og aflevere den til juniortræneren. Blanketten skal underskrives af din værge/forældre. Du skal samtidig indsætte 350 kr. + kontingent svarende til resten af året på klubbens bankkonto i Danske Bank 1551 - 4204 133 018. Du vil herefter modtage besked om at du er indmeldt og bekræftelse på at SUG har modtaget din indbetaling. 

Du må komme og prøve, hvordan det er at snorkeldykke tre gange før du behøver at melde dig ind.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte juniortræneren eller klubbens formand for at høre nærmere.

Juniortræner: Lukas Byca: tlf.: 60 86 10 77 brev.gif

Formand: Susanne Petersen: tlf.: 44 98 90 65 brev.gif

 

Med venlig hilsen
bestyrelsen