SUG startside
 
Kalender
Uddannelse
Indmeldelse
Bestyrelsen
Links
Foto
Juniorer
Medlemsområde
 

BLIV MEDLEM AF SUG

 

Har du allerede et dykkerbevis, kan du blive medlem af SUG og vil kunne dykke til det niveau, som dit bevis giver lov til.
Dykning i SUG foregår uden dykkerguide, så klubbens medlemmer planlægger selv dykningen, er dykkerledere og stand-by dykkere efter behov.
Du har mulighed for at få ekstra kurser i klubben eller via Dansk Sportsdykker Forbund, hvis du ønsker at videreuddanne dig indenfor sportsdykning.
Du skal under alle omstændigheder regne med, at skulle aflevere en lægeattest, hvis du ikke har et CMAS bevis, men det kan du afklare med vores chefinstruktør Asbjørn Vestphal, som du er velkommen til at kontakte på telefon 30421269 (aften) eller e-mail aa@vestphal.dk.
I SUG sætter vi vores allesammens sikkerhed højt, og derfor anbefaler vi, at dit udstyr har en lav for luft anordning. Vi anbefaler desuden, at du har påmonteret en 0,4l reserveluftflaske på din redningsvest og i øvrigt, at du dykker med udstyr der er godkendt til dykning i koldt vand.

Prisen for at være aktiv dykker (over 18 år) i SUG, er 1.400,- kr. pr. år. Denne pris dækker fri luft, ture med klubbens både, svømmehalstræning og diverse arrangementer der holdes i klubben lokaler.

Et medlemsskab som passivt medlem koster 250 kr. pr. år. Passive medlemmer må ikke deltage i dykning i klubben, men kan svømme i svømmehallen, må deltage i sociale arrangementer samt sejle med ud på bådene.

Indmeldelsesgebyret udgør et kvartals kontingent.

Vil du være medlem af klubben, så udfyld klubbens indmeldelsesblanket  og send det til:

Formand Susanne Petersen
sss.petersen@mail.tele.dk

Ansøgnings skemaet er i PDF format.
Du kan hente 'Adobe Reader';  som kan læse dette format her. ->